Laatste fotoserie

Aftellen
0
dagen
.
0
uren
.
0
minuten
.
0
seconden

tot CARNAVAL 2025

Wanneer is het carnaval?

2017 In Memoriam Cor Boers

03-10-2017


In Memoriam,  Cor Boers

Op 3 oktober 2017 is onze Ere-voorzitter en Erelid Cor Boers overleden. Cor was sinds carnaval 1956 lid van E.V.C. Anders dan Anders. Tijdens de jaarvergadering van 1963 werd Cor als bestuurslid benoemd.
Cor heeft in het bestuur 35 jaar voorzitter mogen zijn en 14 jaar penningmeester. Tevens is Cor lid geweest van de Raad van Elf van Striepersgat en in 1966 was hij Prins Cor d'n Urste van Striepersgat onder zijn leuze "Zet hem op, Striepersgat op zijn kop".
In 1968 was Cor mede inspirator en organisator van het 1e Brabants Kampioenschap Tonpraoten. EVC Anders dan Anders heeft aan Cor veel te danken; hij was in 1986 een erge voorstander om jongeren binnen de vereniging te halen om zo de continuïteit van Anders dan Anders te waarborgen, en zie; de vereniging is vandaag de dag nog steeds bloeiend. Dit geldt ook voor het Brabants Kampioenschap Tonpraten wat afgelopen jaar haar 50e editie beleefde. Helaas heeft Cor door zijn ziekte steeds meer moeten overdragen, maar hij stond de leden en het bestuur nog jaren met raad en daad bij. In 2016 hebben wij Cor nog mogen eren met zijn 60 jarig jubileum als lid van EVC Anders dan Anders.

Cor bedankt voor wie je was en wat je voor ADA hebt betekend.

Namens bestuur- en leden van E.V.C. Anders dan Anders en Stichting Tonpraotersconcours Valkenswaard,

 Pieter Mikkers, voorzitter

terug naar Nieuws